Afhaalautomaat – Apotheek Tanthof – Delft

Apotheek Tanthof

Apotheek Tanthof bestaat sinds 1979 en is gevestigd naast het Gezondheidscentrum Tanthof op de Veulenkamp 43 te Delft. In ons verzorgingsgebied, werken wij samen met 7 huisartsen. Er bestaat een computerkoppeling met alle apotheken in Delft en met de huisartsen praktijken.

Gewijzigde openingstijden

Vanaf 1 juli 2023 zijn we vanaf 8.30 uur geopend in plaats van 8.15 uur

Vacatures

We zoeken per direct een gediplomeerde apothekersassistente voor 24-36 uur per week en een (bijna)gediplomeerde apotheker voor 36 uur per week.
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw apotheek. Deze is met MijnGezondheid.net 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Afhaalautomaat

U kunt gebruik maken van een van onze afhaalpunten in de Buitenhof (tegenover de Jumbo aan de Vrijheidslaan) of de Voorhof (bij de Voorhof Apotheek aan de Papsouwselaan).
Deze zijn ook bereikbaar buiten onze openingstijden:
Het afhaalpunt in de Buitenhof is open ma-za van 08:00-21:30 uur en op zondag van 09:00-19:30 uur. Het afhaalpunt in de Voorhof is 24 uur per dag open op alle dagen van de week.
Als er een pakje voor u klaar ligt bij één van de afhaalpunten, dan krijgt u een mail of sms met een persoonlijke afhaalcode.

Als u gebruik wil maken van een afhaalpunt, of meer informatie hierover wil krijgen, dan kunt u contact opnemen met ons!