Contact met de apotheker – Apotheek Tanthof – Delft

Apotheek Tanthof

Apotheek Tanthof bestaat sinds 1979 en is gevestigd naast het Gezondheidscentrum Tanthof op de Veulenkamp 43 te Delft. In ons verzorgingsgebied, werken wij samen met 7 huisartsen. Er bestaat een computerkoppeling met alle apotheken in Delft en met de huisartsen praktijken.

Vacature Apothekersassistente

Per direct zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Wij zoeken een apothekersassistente die 24-36 bij ons wil komen werken. Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures voor meer informatie en onze contactgegevens.

MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw apotheek. Deze is met MijnGezondheid.net 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Contact met de apotheker

Heeft u een vraag die u graag met de apotheker wilt bespreken? Dat kan! Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen of langskomen met uw vragen. Wanneer u langs wilt komen kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken.

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag: 8.30 – 18.00 uur

Adres

Veulenkamp 43, 2623 XA Delft
Telefoon: 015-2564200

Email: apotheektanthof@ezorg.nl
Receptaanvragen: recepten.apotheektanthof@ezorg.nl

 

Apothekers

Mw. L.S.L. Budihardjo-Tan
Mw. M.M. Wilpshaar-Tuijn
Mw. L.J.W. Hendriksen

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord